Arvonnan voitti..

26 Jan

Hyvää Australiapäivää! Kuten kerroin, Australialla on aina paikka sydämessäni, olin siellä nimittäin aikoinaan vaihto-oppilaana. Huomenna kuulemmekin vieraskirjoituksen muodossa, kuinka tuota suurta päivää vietettiin Down Under.

Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille, Facebook-sivuista tykkääville ja linkittäneille :) Toivottavasti tulet sivuille toistekin: opiskelemaan enkkua, lueskelemaan nettiartikkeleita, harjoittelemaan kuunteluita, pelaamaan sanapelejä..

Ai niin, se arvonnan voittaja! Kommenteissa luki mm. näin:

Paras aussibändi on ehdottomasti AC/DC

no tietysti AC/DC

ac/dc, eihän tuosta tartte edes keskustella….

acdc tietty kolisee kovaa

AC/DC:ltä omistan vain kaksi tunnetuinta albumia, mutta ne onkin sitten tosi hyviä levyjä. Joten vastaan siis AC/DC.

on vain yksi ja oikea bändi: ac/dc.

Varmaan juuri tuo AC/DC ja Bon Scotin kera toki

Bon Scottin aikainen AC/DC, olen fanittanut kyseistä bändiä 70-luvun lopusta saakka!

Aussi bändit on hakusessa paitsi AC/DC, parhaiten on kolahtanut tajuntaan Let There Be Rock ja Bon Scott!!

AC/DC:hän se ylivoimaisesti voitti, se mainittiin kommenteisa 92 kertaa! Mutta AC/DC-fanit, kuulkaas tätä:

Wolfmother on ehdottomasti paras aussibändi. Vaikka bändin pojat onkin melko nuoria ja bändikin on syntynyt vasta 2000.luvulla, niin soundi on aivan kuin menneisyydestä. Mielestäni ovat ohittaneet, jopa itse AC/DC:n mahtavilla soundeillaan

Wolfmother oli kolmessa arpalipukkeessa, mutta monia muitakin bändejä mainittiin:

  • Pendulum oli mainittu viidessä kommentissa
  • Rose Tattoo oli mukana kolmella äänellä
  • Airborne sai kaksi mainintaa
  • Wildland
  • Fortress
  • Deez Nuts
  • INXS
  • Savage Garden
  • Crowded House
  • ja Bee Gees mainittiin kaikki kerran
  • sekä viimeisenä iltana vihdoin ja viimein tuli esiin myös itselleni suuri nimi Midnight Oil, minkä ajattelin kokonaan jääneen unholaan!

Laulajista oli esillä

  • Bon Scott
  • Kylie-täti eli Kylie Minogue peräti seitsemän kertaa
  • sekä Johnny O’Keefe – ja jos ihmettelet, kuka ihmeen Johnny O’Keefe, katsopa viikonlopun musiikkivideot täältä blogista!

Ahaa, siis kuka kommentoijista voitti? Arvonnan suoritin arvontageneraattorilla (jokainen kommentoija sai yhden, kaksi tai kolme numeroa kommentointijärjestyksessä), ja voittajaksi valikoitui mari lahti. Onnittelut! Ilmoita, minkä palkinnoista otat (enkkua[at]hotmail.com).

Seuraava arvonta todennäköisesti suuntautuu enemmän lapsille ja alkeita kertaaville aikuisille ystävänpäivän tienoilla, sitten on tiedossa jotain luettavaa, sen jälkeen ehkä musiikkia.. varmaankin kierrätysperiaatteella. Osa arvonnoista tapahtuu muissa blogeissani, seuraa siis ilmoittelua Facebookissa ja Twitterissä!

Ps. Nyt olisi esim. AC/DC:n, Pendulumin tai muun bändin fanittajalla erinomainen tilaisuus esitellä lempibändinsä. Haen nimittäin Vieraskynäpalstalle kirjoittajia englantiin, kieliin, kieltenopiskeluun, oppimiseen yleensäkin, koulumaailmaan, työelämän kielitaitovaatimuksiin, kulttuurienväliseen viestintään yms. liittyviä eripituisia tekstejä mitä erilaisimmista aiheista. Tarkempia tietoja laitan ensi viikon alussa, tai jos kiinnostuit jo ja sinulla olisi valmis jutun aihe mielessä, laita sähköpostia osoitteeseen enkkua[at]hotmail.com! Voit myös tarjota jo valmista tekstiä, niin katsotaan, kävisikö se blogieni teemoihin.

LeT THeRe Be RoCK!!

2 Responses to “Arvonnan voitti..”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ystävänpäivänä onnetar nosti arpalipun, jossa luki.. « Enkkua - February 14, 2012

    […] valitset! Odottelen yhteydenottoasi viikon verran. Samalla huhuilen nimimerkkiä mari lahti, joka voitti Australia-arvonnan, mutta keneen en vieläkään ole saanut […]

  2. Edellisen arvonnan voittaja Mari Lahti hakusessa! « Enkkua - February 24, 2012

    […] kuulutus mari lahti -nimimerkki, voitit Australia/AC/DC-arvonnassa enkä ole vielä saanut sinuun yhteyttä.. Jos satut tämän lukemaan, katsopa pikimmiten […]

Kiitos kommentistasi! Sähköpostiosoite ei tule julkisesti näkyville eikä sitä jaeta ulkopuolisille.