WordDive

17 Aug

Lisäsin äsken suomenkielisiin linkkeihin sekä sekalaiseen sanastoon linkin WordDive – kiitos lukijan vinkin :)

WordDive

on kielenoppimispalvelu, missä kirjoitat kuvassa esitetyn sanan, kuuntelet ja toistat sen sekä kuulet ja näet lauseen, missä kyseistä sanaa on käytetty lauseyhteydessä. Sanasta opit myös sen synonyymisen ilmauksen ja sen merkityksen. Sanastokategorioita on 16, joista voi valita ne kaikki tai jotkin mieluiset.

“WordDiven oma oppimisalgoritmi (patentointi vireillä) muistaa yksilöllisen etenemistapasi ja mukautuu siihen. Jos olet nopea oppija tai hallitset jo opettelemasi kielen perusteet, se tarjoaa enemmän uutta sisältöä nopeammassa tahdissa. Jos haluat edetä rauhallisemmin tai aloitat aivan alkeista, uudet opittavat asiat näytetään hitaammin.”

Voit opetella ilmaisversioilla amerikanenglantia tai brittienglantia ja ilmaisversioiden kokeilun jälkeen voit ostaa palvelun kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi, vuodeksi tai ostaa jatkuvan tilauksen maksamalla sen kuukausittain.

6 Responses to “WordDive”

  1. Horinoita Helvetistä January 28, 2011 at 1:22 am #

    Mihin olet kadonnut? Blogisi on auttanut minua erinäisenkin kerran kielellisissä ongelmissa. Ethän ole unohtanut blogiasi, se on varmasti yhtä tarpeellinen ja hyödyllinen myös monelle muulle blogilandiassa pörräävälle aikamatkaajalle.:)

    • milaja January 28, 2011 at 7:41 am #

      Hei, en ole kadonnut minnekään tai unohtanut blogiani, ei vaan kertakaikkiaan ole yksinkertaisesti kaikkeen aikaa :/ Kiva kuulla, että tästä saattaa ollakin hyötyä muillekin (alkoi ihan omana projektina, että sain itselleni linkkejä koottua ylös, ja sitten ajattelin, että laitanpa tämän julkiseksi, jos joku muukin täältä jotain saisi).

      Olen nyt päivitellyt lähinnä japanin J-blogiani http://jiiblogi.wordpress.com, mutta yritän kyllä tännekin vielä kevään mittaan lisäillä jotain.. Hyviä linkkivinkkejä otetaan vastaan ;)

      Kiitos kommentista :)

  2. Horinoita Helvetistä January 29, 2011 at 8:04 pm #

    Hienoa kuulla, että blogisi hengittää…

    Kiitos Japani-linkistä. Poikani on matkustellut Japanissa ja harrastanut kamppailulajeja pitkään. Lähetän linkin hänelle, sillä japanin kieli on taas hänelle “se” juttu.

  3. Anonymous January 18, 2012 at 8:47 pm #

    Terveisiä Maltalta.Täällä nelikymppinen kielen opiskelija löysi justiin sinun blogin:)

    • milaja January 19, 2012 at 8:45 am #

      Kiva juttu, tervetuloa :)

  4. Iska80 March 19, 2012 at 10:18 pm #

    Mielenkiintoista, löysin tämän ja bonuksia siihen samalla http://www.ostohyvitys.fi/campaign.php?id=10242

Kiitos kommentistasi! Sähköpostiosoite ei tule julkisesti näkyville eikä sitä jaeta ulkopuolisille.